Bon dia a totes i tots,

Tot seguit us fem arribar la normativa així com l’enllaç al formulari d’inscripció del servei d’acollida del curs 2020/2021

NORMATIVA DE L’ESPAI D’ACOLLIDA 2020-2021

El Servei d’Acollida Matinal és un servei adreçat a les famílies que, per diferents motius, no poden acompanyar els seus fills a l’escola a les 9h del matí. Pel bon funcionament d’aquest servei són d’obligatori compliment les següents normes:

 1.  L’hora d’inici del servei és a les 7,45h, els monitors NO PODEN acollir als nens i nenes abans d’aquesta hora. L’horari del servei és de 7’45h a 9h del matí. L’accés al servei és flexible fins a les 8’45h, on es tancarà l’accés al servei.
 2. Els nens han de ser entregats per la persona que els acompanyi fins a la porta exterior de l’escola on seran rebuts per l’equip de monitors d’acollida. L’AFA no es fa responsable dels nens i nenes que no siguin acompanyats per un adult fins a aquest punt.
 3. Els infants poden portar esmorzar fred si entren abans de les 8:30h al servei d’acollida, adequat per poder menjar-lo ells sols. Es recomana que sigui alguna cosa lleugera, ja que recordem que posteriorment els nens/es ja faran l’esmorzar a l’escola.
 4. En el cas dels infants de 3 anys, no podran fer ús del servei d’acollida fins que finalitzi el període d’adaptació.
 5.  Preus i condicions de cobrament: Per poder fer ús d’aquest servei de manera fixe, la família no ha de tenir cap deute pendent amb l’AFA ni per servei d’acollida ni per altres conceptes (menjador, lleure, esports, etc..).

Preu infant fix - ús del servei mínim 10 dies al mes

 • Per ser fixe, la família ha de fer ús del servei mínim 10 dies al mes.
 • Per a què una alta de l’acollida sigui efectiva cal emplenar el Formulari d’Inscripció , enviar i signar les autoritzacions pertinents de forma telemàtica.
 • Els rebuts es domicilien entre el dia 5 i el dia 10 de cada mes des d’octubre fins al juny. El rebut de setembre es passarà a finals del mateix mes.
 • En cas de donar-se de baixa, no es pot tornar a donar d’alta com a fixe durant els següents 3 mesos sense comptar el mes en què es formalitzi la baixa.

Soci AFA

30 /mes
 • a partir del 2n germa: 20€/ mes

NO Soci AFA

38 /mes

Preu infant esporàdic

 • Quan s’ha de fer ús del servei de manera esporàdica, cal fer servir tiquets d’acollida. El preu del tiquet esporàdic és de 3 euros per a socis del AFA i de 3,5€ per a no socis.
 • Els tiquets d’acollida es poden adquirir al caixer del Banc de Sabadell a la Rambla Sant Esteve 43 (Pagaments a tercers – CODI 5200 de Ripollet). Al tiquet han de constar: nom de l’infant, grup-classe, dia i mes en què es quedarà a l’acollida
 • No es pot pagar en efectiu.
 • Donada la circumstància que les famílies no podran accedir a l’escola per raons de seguretat sanitària, no es podran lliurar físicament els tiquets dels esporàdics. Per tant, s’hauran d’entregar via telemàtica fent un foto al tiquet i enviant-la bé per whatsapp al telèfon del menjador (607 83 78 63) o bé a través del formulari que trobaràs a l’apartat inscripció.

Soci AFA

3 /tiquet acollida

NO Soci AFA

3,5 /tiquet acollida

Impagats

 • En el cas d’impagats s’entregarà un comunicat a la família amb l’import del deute pendent d’abonar, més 5€ en concepte de despeses bancàries, i un compte corrent on fer l’ingrés abans de 4 dies. Un cop transcorregut el període de liquidació sense abonar el deute, es confirmarà l’exclusió del Servei d’Acollida Matinal fins que no liquidi el deute.
 • En cas de tenir problemes per part de les famílies amb el compliment d’alguna o varies d’aquestes condicions, les famílies no podran fer ús del servei d’acollida. En aquest cas es farà arribar un avís particular on es comunicarà les irregularitats i en cas de no corregir-les es comunicarà la no participació en aquest servei.

Funcionament - SITUACIÓ ESPECIAL: Pandèmia generada per el Covid-19

 • L’adult que porta l’infant a l’acollida l’acompanyarà a la porta exterior del centre (no podrà accedir al recinte escolar). Allà trobarà una persona de coordinació o monitoratge que l’atendrà. En aquell moment s’inicia el protocol establert de seguretat i si l’infant compleix tots els paràmetres podrà accedir a l’interior del menjador gran.
 • Els alumnes hauran de rentar-se les mans amb aigua i sabó a l’entrada i sortida del menjador.
 • Hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic en cas que sigui necessari el seu ús.
 • Dins del menjador s’hauran de guardar les distàncies de seguretat i serà obligatori l’ús de mascareta per a majors de 6 anys. Per tal de preservar aquesta distància de seguretat els infants s’hauran d’assentar de forma esglaonada deixant una cadira d’espai buida entre ells.

Els infants que portin alguna cosa d’esmorzar podran fer-ho durant l’espai d’acollida com fins ara, però en comptes de tots en una mateixa taula cadascun al lloc que triï per passar l’estona de l’acollida. Seran els monitors qui llencin les restes (els envasos, el paper de plata, la pell de la fruita…) i els encarregats de la neteja de cada taula.

Qualsevol material que porti l’infant per passar l’estona d’acollida (llibres, joguines, etc..) serà d’ús personal i intransferible.

Altres materials que siguin necessaris pel desenvolupament d’activitats dirigides pels monitors. Material que puguem oferir a cada infant de manera individual i assegurant, si calgués, el pertinent protocol de desinfecció per a un ús intransferible.

Inscripcions

Segueix l’enllaç per fer la inscripció (S’ha de fer UN FORMULARI PER CADA FILL/A)

Contacta amb acollida

Digue'ns la teva. Intentarem donar resposta a tots els dubtes o problemes del servei de migdia

Contacta amb l'AFA

Digue'ns la teva. Intentarem donar resposta a tots els dubtes o problemes.

4 comentarios en “Inscripció Acollida Curs 2020/2021”

 1. Hola. Hemos enviado la inscripcion de Daniel Rodriguez Miro de 1er y de Vega Rodriguez Miro de P4 de acollida pero no aparece el formulario para cumplimentarlo. Nos lo podrían facilitar por favor? Gracias

 2. Gemma Ibañez Vilanova

  Bon dia,

  Jo l´any passat comprava tiquets d´acollida, en comprava de 10 amb 10 a la noia d´acollida, encara en tinc 8 sense gastar, no estan pagats, perquè ho pagava a posterior, crec que en devia una remesa de 10, i aquesta que no està pagada, però esl últims 10 tampoc els he gastat,

  Com ho solucionem?
  En podeu indicar que dec i com arreglar els tiquets que en sobren,

  Ara faré l´inscripció a l´acollida, que només la faré servi dos dies per setmana.

  Ja direu quelcom.

  Gràcies

  1. Bon dia Gemma,
   Hem passat la teva consulta a l’equip de coordinació. De seguida que tinguem una solució, te la farem saber.

   Gràcies per la teva consulta.

Los comentarios están cerrados.