Avís important: limitació d'aforament al servei de menjador

Donades les actuals limitacions d’espai que tenim als menjadors i les estrictes mesures de seguretat higiènica que cal complir, lamentem comunicar-vos que aquest curs ens veiem obligats a limitar l’aforament del servei de menjador

L’augment inesperat de peticions que hem rebut els últims dies ens obliga a posar un topall de comensals per poder fer viable i segur el servei i poder garantir la traçabilitat de tots els grups estables. Totes aquelles famílies que necessitin el servei de menjador com a fixes podran fer-ne ús sempre que quedin places disponibles o tinguem un requeriment de serveis socials. En cas que el grup estable estigui complet, s’obrirà una llista d’espera i donarem entrada per estricte ordre d’inscripció en cas de tenir una baixa. En el cas dels esporàdics, per tal de saber si per un dia en concret queden places en un grup estable caldrà trucar/ enviar whatsapp al telèfon del AFA (607 83 78 63) o omplint el formulari de contacte que trobaràs al final de la noticia o clicant aquí. 

Us avancem que hores d’ara ja hi ha alguns grups tancats, sense places disponibles. En aquest enllaç https://www.afaelspinetons.org/espai-migdia/places-disponibles-menjador podreu consultar quina és la situació de places lliures grup per grup. Aquest document s’actualitzarà setmanalment els dilluns.

NOTA: Les famílies que ja havíeu enviat el formulari pel menjador amb previsió a partir de l’octubre (i en endavant) ja estan comptabilitzades, així com les beques menjador que ja estan aprovades.

Donades les circumstàncies, demanem a totes les famílies un exercici de responsabilitat a l'hora de fer ús del servei de menjador. Tots plegats ens hem de comprometre a demanar aquest servei quan sigui estrictament necessari. Confiem en el vostre criteri i en la vostra comprensió.

Tens dubtes? Contacta'ns

Digue'ns la teva. Intentarem donar resposta a tots els dubtes o problemes del servei de migdia