Inscripció Menjador Curs 2020/2021

Bon dia a totes i tots,

Estem preparant la tornada al menjador amb l’objectiu de garantir el servei i les mesures d’higiene i seguretat sanitària establertes per les administracions pertinents en motiu de la Covid-19. Això ens obliga a modificar sensiblement el funcionament de la franja del migdia en els següents termes:

 • Es preservarà el grup classe tancat (a partir d’ara grup bombolla) amb el criteri que haurà establert la direcció de l’escola per desenvolupar les activitats lectives.
  Per tant, els nens només s’asseuran a taula amb els seus companys de grup i no es podran barrejar. 
 • Cada dia es muntaran les taules d’acord amb la previsió d’alumnes diària comptant fixos i esporàdics, mantenint les distàncies pertinents entre grups, tal i com estableix la normativa.
 • Aquesta nova distribució de les taules és possible gràcies al fet que alguns grups (P3, P4, P5 i Primer) dinaran a la seva aula, seguint les recomanacions del
  Departament d’Educació i Salut. Això ens permet esponjar l’espai dels menjadors i també el ritme dels torns.
 • Tots els espais utilitzats (aules i menjadors) seran netejats, desinfectats i ventilats abans i després de cada torn.
 • Els alumnes hauran de rentar-se les mans amb aigua i sabó a l’entrada i sortida del menjador. També hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic en cas que sigui
  necessari el seu ús. No es podrà fer ús de raspall de dents després de l’àpat.
 • Cada grup bombolla serà recollit a la seva aula pel monitor titular per conduir-lo a la seva taula corresponent i evitar així contacte i creuament amb altres grups
  bombolla.
 • No hi haurà material d’ús comú, per tant, a les taules no hi haurà res que els alumnes hagin de compartir (gerres d’aigua, paneres, tovallons…). Els nens i nenes
  tampoc es podran servir per evitar així el contacte comunitari d’estris com culleres, pinces…etc. Seran els monitors qui serviran el menjar un cop asseguts a taula i també els serviran el pa i l’aigua de forma individual. Plats, gots, coberts i tovallons seran d’ús individual.
 • Els monitors aniran equipats amb bates i casquets que es rentaran i desinfectaran cada dia. També portaran guants (com és habitual) i mascareta quirúrgica que es canviaran cada dia.
 • Durant el temps de lleure de migdia, cada grup bombolla disposarà del seu espai concret segons el criteri que marqui la direcció de l’escola.

Comptem amb donar servei de menjador a tots els alumnes que ho demanin des de P3 fins a 2n de Secundària. En el cas de l’ESO, els divendres es crearà un tercer torn de dinar ajustant-se a l’horari intensiu que tindran. En tots els casos, com ja sabeu, es podrà triar l’opció de fix, fix discontinu o esporàdic, sense variació de preu respecte altres cursos.
També hi ha canvis a l’hora de fer la inscripció. Atenent que les famílies NO podran accedir al recinte de l’escola per raons de seguretat sanitària, el lliurament de la documentació necessària per poder ser usuari del servei de menjador es farà via telemàtica.

Documentació Inscripcions

 En el moment de fer el formulari cal tenir preparada tota aquesta documentació:

 • Escaneig del DNI Mare/Pare/Tutor legal, que signi l’autorització.
 • Escaneig de la cartilla de vacunació.
 • Document d’autorització general, omplert i signat digitalment.
 • Document de declaració responsable en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19, omplert i signat digitalment.
 • En cas de l’existència d’Intoleràncies i/o al·lèrgies conegudes, cal adjuntar el document mèdic acreditatiu i entregar els medicaments quan l’equip de menjador ho requereixi.
 • En cas de necessitar prendre algun medicament habitualment, cal portar el document mèdic acreditatiu i els medicaments.
 • En cas de necessitar el suport d’un vetllador/a, cal portar el document de la resolució del grau de discapacitat o el dictamen tècnicofacultatiu de la revisió del grau de discapacitat i cal posar-se contacte amb serveis socials.
 • En cas de l’existència de documents jurídics a tenir en compte, cal adjuntar-los amb la inscripció. En cas de no ser presentats l’entitat no es fa responsable de les conseqüències que se’n puguin derivar.

Inscripcions

Segueix l’enllaç per fer la inscripció (S’ha de fer UN FORMULARI PER CADA FILL/A)

Inscripció P3

Inscripció alumnes de P3

Inscripció P4

Inscripció alumnes de P4

Inscripció P5

Inscripció alumnes de P5

Inscripció 1r

Inscripció alumnes de 1r

Inscripció 2n

Inscripció alumnes de 2n

Inscripció 3r

Inscripció alumnes de 3r

Inscripció 4t

Inscripció alumnes de 4t

Inscripció 5è

Inscripció alumnes de 5è

Inscripció 6è

Inscripció alumnes de 6è

Inscripció 1ESO

Inscripció alumnes de 1r ESO

Inscripció 2ESO

Inscripció alumnes de 2n ESO

12 comentarios en “Inscripció Menjador Curs 2020/2021”

 1. No es posible descargar el documento del Covid. Dice que no existe

  Por otro lado cual es el precio del comedor de los fijos y los esporádicos?

  Gracias

  1. Hola Antonia,

   En principio el documento de autorización Covid ya está actualizado. Vuelve a probar. Sobre el tema precios, les fijos y fijos discontínuos pagan 6’55€ y los esporádicos 7’15€. Esperamos haber resuelto tus dudas. Gracias!

 2. Susana Nuñez Montoya

  Hola, sóc Susana Núñez, mare de Paula del Pozo, 3r de terra..
  Estic fent el formulari pel menjador i tinc un parell de preguntes, si us plau.
  El DNI i Cartilla de vacunes podría ser fent una foto i adjuntar-ho com un arxiu al formulari?. No tinc escáner a casa. O a través mail?
  Intento obrir el pdf de la declaració responsable i no em deixa. Diu que no existeix l’arxiu.
  Una altra qüestió és si s’ha de fer algun document per apuntar la nena al servei d’acollida matinal o no fa falta. El mateix dia 14 ja la puc portar a les 8?
  Moltes gracies.

  1. Hola Susana,

   Hem corregit l’enllaç al PDF de la declaració responsable.

   Miro de que et donin resposta a les altres preguntes tan aviat com es pugui.

   Disculpeu l’errada… i l’espera!

  2. Hola Susana,

   Sobre el DNI i les vacunes, es pot adjuntar foto al formulari o bé enviar-les al correu de menjador, com et vagi millor.

   Sobre el tema acollida, dimecres dia 2 activarem els enllaços per fer la inscripció.

   Gràcies!

 3. Hola buenas,
  Soy Angel Marin papa de Jan Marin p4.
  Mi pregunta es:
  Para inscribir a Jan al comedor como esporádico, como lo tengo que hacer ? Ya que me sale en el formulario dias a marcar y no puedo fijar esos dias ya que pueden variar.
  Gracias

  1. Los esporádicos no necesitan inscripción. Se tiene que presentar un tiquet conforme se ha pagado el servicio puntual. Te hemos enviado por correo la normativa para que puedas tener toda la información que necesitas. Gracias por tu consulta.

  1. Bon dia Vanessa,

   Et reenviem la normativa per correu. Allà tindràs les referències de preus.

   Gràcies per la teva consulta.

 4. Bona tarda,

  He intentat fer la inscripció a través dels enllaços, però no em deixa de cap manera. Em demana registrar-me i no sé quin usuari i contrasenya he de posar.
  Digueu-me si us la puc enviar d’un altre forma o que he de fer, si us plau

  Gràcies
  Mónica Beyle

Los comentarios están cerrados.