Queixa al Síndic de Greuges

Les famílies que vulguin poden enviar una queixa amb les seves dades personals al Síndic de Greuges, us passem el link i només heu d’omplir el formulari amb el text que us facilitem.

Link Síndic de Greuges: https://www.sindic.cat/ca/page.asp?id=90

Al Síndic de Greuges de Catalunya,

Les famílies dels infants de l’Escola Els Pinetons de Ripollet, presentem una queixa per la mala planificació del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, en especial dels Serveis Territorials del Vallès Occidental, en relació a l’educació secundària.

El curs vinent 2019/2020, arriben a 1r d’ESO un total de 175 alumnes, 100 de l’Escola Els Pinetons i 75 de l’Escola Josep Ginesta, ambdues amb un bolet per absorbir l’augment de natalitat de la darrera dècada i que tots tenen com a centre adscrit l’Institut Palau Ausit. Considerant que les aules de secundària ja tenen una massificació d’alumnes i una manca de recursos, l’arribada de tots aquests alumnes el curs que ve no faria més que empitjorar la situació, dels que arriben, dels que ja estan i dels mateixos professionals que hi treballen.

En els últims anys, anem reclamant una solució a aquesta problemàtica, però considerem que les propostes del Departament d’Ensenyament no són suficients ni adequades.

Agrairíem que ens ajudessin a millorar aquesta situació, per tal d’assolir una millora en l’educació dels nostres fills i filles.

AFA ELS PINETONS
Avda. Catalunya, 16
08291 Ripollet
ampaelspinetons@gmail.com

2 comentarios en “Queixa al Síndic de Greuges”

  1. Nuestros hijos se merecen una educación de calidad y no un instituto masificado.No es razonable construir dos colegios en Ripollet y ningún instituto.El.pueblo ha crecido mucho y muy rápido y los servicios van muy retrasados y los actuales no dan respuesta a las necesidades que tenemos ahora.
    Queremos un instituto ya!!!!!

Los comentarios están cerrados.