24h de protesta!!

Benvolgudes famílies,

Aquest cap de setmana hem viscut una experiència sense precedents a la nostra escola: una protesta continuada de 24 hores per reivindicar un Institut Escola. La convocatòria ha estat un èxit de participació, amb més de 200 persones concentrades dins les instal·lacions del centre, de les quals unes 70 fins i tot van acampar per passar la nit de divendres a dissabte. Han estat unes hores emocionants durant les quals s’han fet assamblees per analitzar la situació, tallers de pancartes, reunions per planificar futures accions de protesta…tot enmig d’un clima festiu i de col·laboració que diu molt de la qualitat cooperativa de les nostres famílies. Han sortit idees molts bones per traslladar la nostra reivindicació i fer-nos escoltar. Hem rebut la visita de polítics i de mitjans de comunicació, les xarxes socials estan bullint amb aquest tema i ens consta que hem fet soroll, molt de soroll. Ens consta que la nostra reivindicació està sortint de les quatre parets de l’escola.
Moltes gràcies per fer-ho possible!!

I tots aquells que no heu pogut participar per la raó que sigui, no patiu, perquè tindreu noves oportunitats per sumar-vos a una protesta que ens afecta a tots i que, d’aconseguir-la, beneficiarà els nostres fills i filles.

Anireu rebent missatges i consignes al llarg de la setmana.

Prepareu-vos per uns dies que seran intensos i emocionants. Atents als whatsapp dels grups classe i a les xarxes socials. Això només acaba de començar. Som-hi!!