RECOMANACIONS LITERÀRIES - CARNAVAL 2023

Comissió Festes

EQUIP DE CUINA

Esteu buscant inspiració per la rua de Carnestoltes? Potser esteu consultant Pinterest, Google imatges o Youtube. Un altre lloc on buscar inspiració són els llibres, per aquest motiu us volem presentar algunes propostes de contes infantils relacionats amb grups de música...

Si sou fans de Damaris Gelabert, l’editorial El Cep i la Nansa trobareu les cançons d’aquesta cantant explicades com un conte infantil. Trobareu títols com Bon dia, Els dies de la setmana, M’agrada el Nadal o Qui soc jo?

A la col·lecció Estrella Polar trobareu una petita col·lecció de llibres sonors sobre músics clàssics. Entre els títols trobareu: El meu primer... Bach, Beethoven, Vivaldi... De la mateixa col·lecció en trobareu d’altres que no són sobre compositors, però que segur que us podran servir...

A “Little Niño descubre...” de l’editorial Bang trobareu un conte sobre un nen petit que descobreix a alguns musics dels que tothom tenim presents. Alguns dels músics que són presents a la col·lecció són: Elvis Presley, Kinks, Aretha Franklin, Rolling Stones, David Bowie, Beatles, etc.

Coneixeu els llibres basats en cançons de grups musicals de l’editorial Nanit? Qui no ha cantat mai la cançó de “polls” de Xiula o “Invencibles” dels Catarres o Canta de Judit Neddermann, entre altres. Una col·lecció de contes a on els seus autors versionen cançons per a convertir-les en contes.

L’editorial Reservoir Books té una sèrie de llibres publicats sota la col·lecció Bands Records. Trobareu biografies de grups com Ramones, Queen, Metallica, Janis Joplin o Depeche Mode.