QUOTA LLEURE - ESPORTS - SERVEI MIGDIA

QUOTA LLEURE i ESPORTS

Des de fa uns anys les activitats de lleure i esports són considerades totes elles com a eix d'un mateix projecte educatiu. Durant aquests anys s'ha anat regulant les activitats d'esports al nou projecte. Aquesta modificació provoca un augment en la despesa de les activitats esportives derivades, en gran part, de la regulació i millora de les condicions laborals dels entrenadors/monitors ( contractació de tot el personal d'esports i adequació el sou al conveni pertinent )

Aquest augment de la despesa no s'havia vist reflectit en el preu de les activitats esportives i el dèficit que aquestes tenien es cobria amb el benefici que produïen les activitats de lleure.
Ara s'ha regulat aquesta incoherència i s'han equiparat els preus de les activitats de lleure i esportives s'ha apujat el preu de les esportives i abaixat el preu de les activitats de lleure).
D'aquesta manera, qualsevol activitat d'una tarda a la setmana queda a un preu únic de 20€ al mes. ( excepte Coral que té un preu de 25€ ).

QUOTA SERVEI DE MIGDIA

Al balanç de comptes presentat a l'última assemblea de famílies sòcies vam poder comprovar que la despesa del servei de migdia s'estava disparant a causa de:

  • Gran augment del preu de les primeres matèries.
  • Augment dels serveis de manteniment de cuina.
  • Augment de les reparacions que van sorgint.
  • Augment del personal necessari a cuina i al menjador.
  • Augment del sou del personal.

És imprescindible actualitzar les tarifes per poder continuar mantenint els estàndards de qualitat del servei i ser fidels als objectius del projecte, com és oferir productes frescos, ecològics i de proximitat, així com el personal suficient per atendre com cal tots els alumnes que fan ús del servei de migdia. No fer-ho implicaria, per exemple, rebaixar la qualitat dels aliments, adquirir-los congelats o bé ultraprocessats.

 

I llavors, quant pagaré?
El preu del servei variarà en funció de la freqüència d'ús. Quedant de la següent manera:

  • 5 dies >> 124 €/ mes
  • 4 dies >> 102 €/ mes
  • 3 dies >> 86 € / mes
  • 2 dies >> 63 € / mes

Els preus mensuals estan prorratejats en funció dels dies lectius que té el curs per poder garantir una tarifa plana. Aquest any, com que s'avança l'inici del curs, el mes de setembre serà considerat com a mes sencer. Només la tarifa del mes de juny serà reduïda.
La pujada total respecte a l'any passat és entre 35 i 50€ anuals ( entre 3,5€ a 5€ d'augment mensuals ) segons la quantitat de dies que es fa servir el servei.

 

Aquesta decisió  ha estat aprovat pel Consell Escolar de Centre. Com tota decisió d'aquest tipus, el proper any es tornarà a replantejar.

TRESORERIA DE L'AFA

L’AFA no és una empresa, és una associació sense ànim de lucre formada per totes les famílies sòcies. Per això, el preu dels serveis és estrictament el que costen, sense cap increment addicional.

Per poder mantenir l’estructura es necessiten una sèrie de coses que també cal pagar com la secretaria, la gestoria, festes, despeses imprevistes, etc. Aquesta és la quota anual de família sòcia (com a tota associació).

La direcció i organització de l’AFA i la gestió dels serveis que ofereix recau sobre la Junta i les Comissions que estan formades per mares i pares de famílies de l’escola que treballen de forma totalment altruista, sense cobrar res i utilitzant el seu temps lliure.

Els comptes es presenten, i son aprovats, a totes les famílies sòcies mínim 1 vegada a l'any en assemblea.

TENS DUBTES

Contacta amb nosaltres i et donarem resposta el més aviat possible.

Contacta amb AFA

Telèfon

607 83 78 63

Segueix-nos