Queixa al Departament d’Ensenyament

A través del formulari:

https://ovt.gencat.cat/gsitfc/AppJava/generic/conqxsGeneric.do?webFormId=51

 

Vull:  Foremular una queixa
Tema: Educació i formació
Subtema 1: Educació Secundaria
Subtema 2: Educació Secundaria obligatòria
Assumpte: Institut Escola Els Pinetons (Ripollet)
Missatge:

Les famílies dels infants de l’Escola Els Pinetons de Ripollet, reclamem una solució per al curs vinent 2019/2020 en relació a l’arribada a secundària.

Per al pròxim curs surten tres línies i un bolet de la nostra escola, un total de 100 nens i nenes, que juntament amb dues línies i un bolet més de l’escola Josep M. Ginesta 75 nens i nenes més, que tenen com a centre de secundària adscrit el mateix institut, l’Institut Palau Ausit.

En total surten 175 nens per a una oferta de 120 places de secundària.

A més, les famílies i infants de la nostra escola demanem una continuïtat en la línia pedagògica que vam escollir per a infantil, la qual no trobem en cap dels instituts del municipi, que a més ja pateixen una massificació i una falta de recursos cronificada.

A la nostra escola també, comptem amb un SIEI que atén a més de 10 nens i nenes, però que són només una petita part de l’alumnat amb NEE que van escollir aquesta escola i que necessiten una continuïtat i una atenció específica, que creiem que seria molt adequada amb un institut escola.

Agrairíem ser escoltats i poder parlar de la realitat de la nostra escola i del nostre municipi i aconseguir un Institut Escola Pinetons, que seria una opció per a millorar la situació general de la secundària a Ripollet i també una opció molt positiva per als nostres infants.