DIA DE RODES

Equip de monitores i coordinació

Vam iniciar el segon trimestre amb una sorpresa molt i molt especial...
Com alguns ja sabreu, des de l'aparició de la COVID-19 hi va haver molts canvis a l'escola, que a poc a poc hem anat desfent amb el temps.

Ens plau anunciar-vos que aquest cop hem aconseguit recuperar allò que semblava que havia desaparegut per sempre... i és que ja tenim aquí EL DIA DE RODES!

Com va sorgir de nou aquesta proposta? Doncs de "la caixa de propostes".
Aquesta caixa es va crear perquè els nens i nenes de l'escola poguessin expressar quines activitats els agradaria poder fer a l'espai del menjador. Van aparèixer tota mena de propostes, però la que més es demanava era que tornés el famós Dia de rodes.

 

Així doncs, des d'aquest segon trimestre, els infants de mitjans i grans (és a dir, segon, tercer, quart i cinquè de primària) han tingut l'oportunitat de gaudir del Dia de rodes els divendres de cada setmana.

I com ho hem organitzat perquè funcioni adequadament? Molt simple! Cada divendres un dels grups de cada curs té un dia de rodes a la pista de l'escola, d'aquesta manera poden utilitzar un gran espai per circular de manera segura durant el pati.

Què portem quan ens toca dia de rodes? Està permès portar tot tipus de transport amb rodes. Poden ser patinets, skateboards, patins..., això sí, sense electricitat. Els dies de rodes hem de portar obligatòriament les proteccions adequades al nostre transport, entre les quals estan el casc i les genolleres.

 

Els nens i nenes juguen i s'ho passen molt bé. No només les persones que porten transport, sinó les que no en porten també! S'ajuden per anar més ràpidament, es persegueixen, fan balls artístics amb els patins, ens ensenyen nous trucs que aprenen... en definitiva, s'ho passen pipa!