Enquesta Berenar-Marató TV3

Benvolgudes famílies,

A l’ultima reunió de famílies delegades us vam explicar que el proper 13 de desembre l’AFA farà una recollida solidaria per a la Marató de TV3 que aquest any es destina a la investigació de les Malalties Minoritàries.
La proposta que us fem, per aquest dia, és una ‘Lectura de textos’ amenitzada amb música i es col·locarà una urna per a la recaudació econòmica. 
 
La proposta coincideix amb les portes obertes de les aules on sempre s’ha fet un berenar.
 

Que us demanem?

 • Decidir si fem el berenar cadascú a la seva aula o bé fem un berenar comú a partir de les 16.30h on és col·laborarà comprant els productes.
 • En funció de la enquesta farem una o altra acció.

Si es decideix fer el berenar comú:

 • Demanarem aportacions de productes per vendre ( Fets a casa o comprats, el més saludables possibles i que sigui fàcil vendre’ls per unitats)
L’enquesta finalitzarà el proper dia 6 de desembre.
 
Moltes gràcies!!!
 

Loading poll …

9 comentarios en “Enquesta Berenar-Marató TV3”

 1. Susana Núñez Montoya

  Prefiero hacer la merienda en el aula para no perder el momento de reencuentro con las familias y el maestro. Propongo hacer un donativo a nivel de clase, poniendo 1€ más por niño para la merienda y así poder participar en esta maratón que me parece una muy buena causa. Gracias

 2. Estic totalment d’acord en participar d’aquesta iniciativa però proposso continuar fent el brenar a les classes com sempre per no perdre aquest moment més proper amb les families del grup i el mestre i fer donatiu econonómic a nivell classe demant 1€ més per infant i així poder col.laborar amb la causa.
  Moltes gràcies!

 3. Bona tarda,
  Crec que hi ha més dies per fer aquest tipus de berenars solidaris.

  Aquest moments de germanor i despedida de les festes i vacances i si fa conjunt es perdrà.
  És la meva opinió

 4. No entenc com tenint l’oportunitat de participar en una acció solidària com la petita aportació que podem fer a la Marató, va guanyant el no 🙈. Individualisme en estat pur! Però respectarem el que digui la majoria.

  1. Sigui quina sigui la opció escollida, la Comissió Fem Coses organitzarà activitats per la Marató i així podrem aportar el nostre granet de sorra a aquesta acció solidaria.

 5. Jo també crec que seria bo, proposar a les classes la recollida d’1 euro per nen (voluntari) de més al berenar, amb una petita explicació de la Marató i de la necessitat de recollir coses. A part que proposeu fer alguna altra cosa per la Marató. A vegades hem de poder ensenyar al nostres fills que podem fer aportacions, únicament per un tema solidari, i la investigació de malalties, és una cosa important.

 6. Pingback: Campanya recollida de joguines – AFA Els Pinetons

Los comentarios están cerrados.