La quota de socis, a l'estiu! ​

Volem marxar de vacances amb els deures fets i per això ho deixarem tot endreçat quan acabi el curs. A partir d’ara, el periode per gestionar altes i baixes serà al juny i els rebuts domiciliats es passaran pel banc al juliol. Els que feu transferència tindreu també un termini a l’estiu. No patiu, que quan s’apropi la data ja us ho recordarem. Així descarreguem de despeses els mesos de setembre i octubre!

Adéu pícnic!

A partir del curs vinent ja no s’oferirà servei de pícnic per als alumnes que marxen d’excursió. L’experiència ha demostrat que és una sobrecàrrega per l’equip de cuina i que és un tipus de menjar que no sempre agrada als nens i nenes, a banda de ser una fòrmula poc sostenible mediambientalment parlant. Però els vostres fills i filles estaran encantats amb els macarrons que els prepareu!

Aprovació de pressupostos

Podem presumir de tenir uns comptes sanejats, amb beneficis ajustats, però tot en positiu. El curs passat es va tancar amb un volum de despesa de 579.000 € i un benefici de 15.200€ i el pressupost previst per aquest any és d’una despesa de 589.000€ i una estimació de benefici de 16.000€. L’increment de despesa augmenta sobretot en el capítol de personal, ja que s’han dignificat els sous dels monitors d’esports i de part de personal de la cuina. Treballarem per mantenir aquest bon estat de salut financer.

La ESO, més a prop de tornar a l'edifici mare.

L’escola ha proposat que el proper curs els estudiants de secundària tornin al recinte del centre. Si, si, heu llegit bé. La incertesa sobre la capacitat d’espais alternatius ens han fet avançar-nos als esdeveniments. Hem demanat a les administracions pertinents que s’instal·lin mòduls al terreny que hi ha lliure entre l’escola bressol La Verema i el nostre bosquet pel proper curs. Vetllem per l’estabilitat del projecte, entenent aquesta mesura com a provisional fins que l’escola no s’hagi buidat prou. Tant la Generalitat i l’Ajuntament estan estudiant la proposta i de seguida que tinguem novetats us les farem saber. Creuem els dits!

Sentim si no vas poder venir o si no estàs d’acord amb algún punt, però aquestes decisions ja han passat per assemblea, i per tant, van a missa. Però en properes ocasions estarem encantats d’escoltar-te. Gràcies a tots els que vau assistir o ens vau fer arribar les vostres opinions. La vostra participació és important per a nosaltres i per l’interès de la comunitat educativa.

(aviat publicarem l’acta amb els detalls de l’Assemblea. Us avisem!) 

 

 

 

I de l'Assemblea prenem nota de:

  • Lleure en espai de migdia

    Una família es queixa que en algunes ocasions les activitats de lleure que s'ofereixen després de l'hora de dinar no són adequades per les edats dels alumnes. Ens ho apuntem!

  • Millora en la comunicació del menjador

    Ens demanen millorar la comunicació des del servei de menjador amb les famílies a l'hora de fer saber els canvis que es fan als menús. Apuntat!

  • Telèfons web

    També se'ns demana millorar l'accés als telèfons d'interès dins de la web. Ens hi posem!

Gràcies a tots per la vostra assitència! Seguim treballant!