Petit Passaport

Benvolgudes/ts

Des del Patronat Municipal de Cultura, ens posem en contacte amb vosaltres per presentar, de nou, el projecte Passaport Petit Ripollet, que vam engegar el curs passat.

Es tracta d’una proposta que complementa la tasca educativa de ciutat, amb la formació de nous participants de l’oferta cultural al municipi, així com la fidelització dels usuaris ja existents. L’acció Passaport Petit Ripollet, consisteix en la creació d’un Passaport personal adreçat a infants de 3 a 12 anys, per a que viatgin per les diferents activitats culturals que organitzem des dels quatre equipaments del PMC: el Centre Cultural, el Teatre Auditori, el CIP-Molí d’en Rata i la Biblioteca.

A l’inici de curs, es repartirà a tots els alumnes de primària dels centres educatius locals, l’esmentat passaport que els anima a portar-lo a sobre, per tal que el puguin anar segellant a mesura que participin d’alguna de les activitats programades.

Aquest passaport volem que sigui l’eina que permeti crear un circuit cultural on poder viure en família experiències plenes de complicitats i entre totes poder anar construint una xarxa cultural al municipi. El fet que els infants es puguin identificar a nivell personal com a usuari i consumidor de cultura ja des d’edats molt primerenques, i que puguin compartir aquestes experiències en família, pensem que els pot vincular afectiva i emocionalment amb aquesta pràctica.

Per portar-ho a terme necessitem de la vostra complicitat i és per això que us demanem que feu difusió entre els infants i les famílies.

Salutacions cordials,