NOUS CANALS D'INFORMACIÓ

AFA ELS PINETONS

Obrim un nou canal de comunicació unidireccional que us mantindrà informats de tota la informació de l'AFA PINETONS d'una forma quasi instantània. Estrenem un CANAL DE DIFUSIÓ PER WHATSAPP I TELEGRAM!! 

Als dos canals es publicarà la mateixa informació.
 
És un canal només per rebre informació i on la subscripció és totalment lliure i oberta a tothom. Es farà servir per anunciar informació de tots els serveis que gestionem des de l'AFA així com de totes les activitats que organitzem o qualsevol altra informació d'interés per a les famílies. Recordeu que tota la informació la continuareu trobant , de forma centralitzada, al web de l'AFA.
 
Es tracta d’evitar col.lapsar el canal de comunicació Escola-Classe  a través del whatsapp de classe. Les famílies delegades continuaran rebent informació per traspassar a aquest canal però només aquella més rellevant.
 
Per estar al dia de tot el que passa  us heu de SUBSCRIURE AL CANAL CLICANT A L’ENLLAÇ SEGÜENT, això us portarà al whatsapp o telegram. Recordeu clicar a " Seguir el canal " per tal de rebre notificacions.
 

LINK AL CANAL D’AVISOS PER WHATSAPP DE L'AFA ELS PINETONS