NOTA INFORMATIVA SOBRE COBRAMENT QUOTES AFA

Us recordem que aquest mes de juliol es procedirà a renovar la quota a les famílies sòcies de l’AFA. D’aquesta manera podrem tenir les dades actualitzades al setembre a l’hora d’aplicar els beneficis que implica ser soci a l’hora d’apuntar-se a activitats extraescolars o a l’acollida matinal. Us animem a continuar donant-nos suport o bé a afegir-vos a aquesta gran família que som l’AFA. A continuació us detallem com es farà el cobrament de la quota, que es manté a 30€ / família / curs.

Famílies sòcies amb ordre de domiciliació bancària

No caldrà que feu res. Us passarem el rebut automàticament a mitjans de mes pel compte corrent que tinguem a la base de dades. En cas que vulgueu modificar alguna dada bancària, si us plau, ompliu el formulari adjunt per fer-ho constar. Teniu de temps per fer-ho fins el dia 11 de juliol. Aquelles famílies que deixin l’escola o que vulguin deixar de ser sòcies han de comunicar la baixa escrivint un correu a l’AFA indicant el nom de l’alumne/s abans de la data esmentada.

Famílies sòcies amb pagament per transferència o en efectiu

L’ingrés es podrà fer al compte habitual fins el 31 de juliol. En el cas de les famílies que vulguin renovar la quota en efectiu, ho hauran de fer pel banc i fer-nos arribar el comprovant al correu de l’AFA conforme s’ha fet l’ingrés. Si voleu canviar el mode de pagament i ordenar a partir d’ara la domiciliació, haureu d’omplir el formulari adjunt abans de l’11 de juliol fent constar el canvi de modalitat. En qualsevol dels casos, si passat el 31 de juliol no heu fet l’abonament, se us donarà de baixa com a socis.

COMPTE CORRENT PER FER PAGAMENT VIA TRANSFERÈNCIA O EN EFECTIU

ES75 0081 0003 9900 0136 2847

Famílies no sòcies

Us podeu donar d’alta omplint el formulari adjunt. Aquí us demanarem les dades i també podreu triar quina modalitat de pagament voleu fer. En cas de triar domiciliació bancària, recordeu que heu de fer-ho com a molt tard el dia 11 de juliol per poder passar el rebut a temps. En el cas de les famílies de P3 que arriben per primer cop a l’escola, seran informades en el seu moment de com poden fer-se sòcies de l’AFA.

ENLLAÇ PER MODIFICAR DADES O NOVES ALTES

https://forms.gle/65naZncifGpnmPbe8

Ens podeu fer arribar consultes i incidències al correu ampaelspinetons@gmail.com.

Nota: En breu esperem poder oferir-vos informació precisa sobre l’oferta de lleure i esports de cara al curs vinent, complint la normativa de seguretat i higiene a causa de la pandèmia. Us continuarem informant.

Gràcies per fer-nos confiança!