EQUIP DE COORDINACIÓ

Comissió de lleure

EQUIP DE CUINA

Us presentem les persones coordinadores de l'AFA: l'Enric, la Marta, la Fàtima i l'Erica. Són les encarregades de coordinar el lleure: acollida, migdia, lleure de tardes i esports.

La coordinació té una missió educativa, de gestió i dinamització del grup de monitors, d'atenció a les famílies i de pont entre el tàndem Escola-Comissió de menjador i l'equip de monitors i monitores.

També és la responsable d'elaborar i de revisar que els plantejaments educatius i les accions que es duen a terme a l'acollida, a l'espai de migdia, al lleure i als esports de tardes, es fonamentin i segueixin els criteris, opcions i accions que es desprenen del Projecte Educatiu.


Les coordinadores són les responsables d'organitzar, motivar i orientar l'equip de monitors i monitores i promoure un sentiment de cooperació dins l'equip.


Estan presents durant l'estona dels diferents temps i serveis que ofereix l'AFA, a disposició de monitors, monitores i infants, col·laborant activament en tots els processos de preparació, realització i avaluació de les distintes propostes.

Les trobareu en el despatx de l'AFA de dilluns a divendres de 9 h a 15 h i a l'altra banda del telèfon i del WhatsApp, sempre disposades a resoldre les vostres consultes.


Comencem aquest nou curs amb molta il·lusió!