Informació d’interès per a les famílies usuàries del servei d’acollida, menjador i activitats extraescolars.

Benvolgudes famílies,El tancament sobtat de les escoles en motiu de la crisi sanitària desencadenada pel coronavirus ens ha plantejat un escenari del tot insòlit. Tothom estem reorganitzant-nos i gestionant aquesta situació de la millor manera possible. És evident que el tancament dels centres implica no només la suspensió de les classes, sinó de totes les activitats paral·leles que hi ha, com són els serveis d’acollida, menjador i extraescolars, que és la part que gestionem com a AFA. Per això, us expliquem quin serà el procediment del cobrament d’aquests serveis en les properes setmanes atenent la situació actual.

ACOLLIDA I ACTIVITATS EXTRAESCOLARS: aquests serveis es cobren a mes vençut, per tant, el rebut que us passarem pel banc en breu correspon al mes de FEBRER. Això vol dir que la quota serà l’habitual.

MENJADOR:aquest servei es cobra durant el mes en curs comptant les incidències del mes anterior (baixes per malaltia, colònies, excursions etc.). El rebut que és a punt de passar pel compte serà normal i amb les incidències del febrer, sense descomptar els dies del mes de març que no s’està donant servei per aquest tancament sobtat de les escoles. 

Això vol dir que el descompte dels dies sense servei els veureu reflectits als rebuts del mes d’ABRIL, uns rebuts que es passaran pel compte en les dates habituals. En el cas del menjador i l’acollida es descomptarà el preu íntegre del tiquet diari dels dies que duri el tancament (6’55€ en un cas i 3€ en l’altre). Aquells que tingueu tiquets esporàdics pagats per avançat, els podreu gastar quan es reprenguin les classes. En el cas de les extraescolars, es descomptarà la part proporcional de les classes no impartides.

Si us plau, us demanem que no retorneu els rebuts de  menjador tot i que veieu que aquest mes el cobrament és el del preu íntegre, per les raons que ja us hem exposat.

Estem molt pendents de l’evolució dels esdeveniments i qualsevol canvi o consideració serà comunicat pels canals habituals.

Gràcies per la vostra comprensió

AFA Els Pinetons