NOTA INFORMATIVA SOBRE COBRAMENT QUOTES AFA

Segons es va aprovar a la darrera Assamblea General de socis, a partir d’aquest curs les quotes de famílies sòcies de l’AFA es cobraran el mes de juliol. D’aquesta manera podrem tenir les dades actualitzades al setembre a l’hora d’aplicar els beneficis que implica ser soci a l’hora d’apuntar-se a activitats extraescolars o a l’acollida matinal. Us animem a continuar donant-nos suport o bé a afegir-vos a aquesta gran família que som l’AFA en uns moments en què la nostra entitat ha quedat molt tocada a causa de la crisi sanitària i econòmica causada pel coronavirus. Vosaltres sou la nostra energia, ara més que mai necessitem el vostre suport i és molt important fer pinya. A continuació us detallem com es farà el cobrament de la quota, que es manté a 30€ / família / curs.

Famílies amb ordre de domiciliació bancària

No caldrà que feu res. Us passarem el rebut automàticament a mitjans de mes pel compte corrent que tinguem a la base de dades. Per esvair dubtes, en breu rebreu un correu electrònic que us confirmarà si teniu l’ordre de domiciliació donada. En cas que vulgueu modificar alguna dada bancària, si us plau, ompliu el formulari adjunt per fer-ho constar. Teniu de temps per fer-ho fins el 10 de juliol.

Famílies amb pagament per transferència o en efectiu

L’ingrés es podrà fer al compte habitual fins el 31 de juliol. En el cas de les famílies que vulguin renovar la quota en efectiu, ho hauran de fer pel banc i fer-nos arribar el comprovant al correu de l’AFA conforme s’ha fet l’ingrés. Si voleu canviar el mode de pagament i ordenar a partir d’ara la domiciliació, haureu d’omplir el formulari adjunt abans del 10 de juliol fent constar el canvi de modalitat. En qualsevol dels casos, si passat el 31 de juliol no heu fet l’abonament, se us donarà de baixa com a socis.

Famílies no sòcies

Us podeu donar d’alta omplint el formulari adjunt. Aquí us demanarem les dades i també podreu triar quina modalitat de pagament voleu fer. En cas de triar domiciliació bancària, recordeu que heu de fer-ho com a molt tard el 10 de juliol per poder passar el rebut a temps. En el cas de les famílies de P3 que arriben per primer cop a l’escola, seran informades en el seu moment de com poden fer-se sòcies de l’AFA. Us recordem que al febrer s’obrirà un nou període per donar-se d’alta com a soci de l’AFA que en cap cas tindrà caràcter retroactiu.

ENLLAÇ PER MODIFICAR DADES O NOVES ALTES

https://forms.gle/65naZncifGpnmPbe8

COMPTE CORRENT PER FER PAGAMENT VIA TRANSFERÈNCIA O EN EFECTIU

ES75 0081 0003 9900 0136 2847

Ens podeu fer arribar consultes i incidències al correu ampaelspinetons@gmail.com.

Nota: En breu esperem poder oferir-vos informació precisa sobre l’oferta de lleure i esports de cara al curs vinent, complint la normativa de seguretat i higiene a causa de la pandèmia. Us continuarem informant.

Gràcies per fer-nos confiança!

2 comentaris a “NOTA INFORMATIVA SOBRE COBRAMENT QUOTES AFA”

 1. Buenos días, queria saber por favor sobre las inscripciones de las extraescolares, tengo 2 nenes y son nuevos en la escuela . Ellos van a 1ro de primaria y 1ro de la Eso. Por favor decirme algo. Gracias.

  Atte.

  Kelly

  Movil 640525651

  1. Bon dia,
   Som conscients que a aquestes alçades del calendari ja teniu a les vostres mans l’oferta d’activitats extraescolars que acostumem a organitzar des de l’AFA. Però aquest curs res està sent com era. Sou moltes les famílies que ens esteu demanant aquesta informació i, per aquesta raó, us comuniquem que estem acabant d’enllestir l’oferta de tallers i activitats de lleure en base a la normativa que ens obliga l’administració per respectar les mesures anti-covid. Ja us avancem que hi haurà una retallada dràstica en l’oferta i que els grups seran molt reduïts. Tenim una clara limitació d’espais, l’accés al centre està restringit i encara estem esperant directrius de l’Ajuntament, el Consell Comarcal i la Generalitat pel que fa a activitats esportives.

   Entenem la vostra urgència d’organització, però prioritzem fer les coses bé i sense riscos. Primer és la salut de tots plegats. Hi estem treballant amb totes les energies i us demanem una mica de paciència. Confiem en poder donar-vos la informació definitiva en pocs dies amb la bona voluntat d’iniciar els tallers ben aviat.

Els comentaris estan tancats.