Tallers Lleure i Esports 2022/2023

Comissió Lleure i Esports

Propostes cicle de Petits

Dilluns 16:30h a 18h

TEATRE EMOCIONAL

Dirigit a infants de P4 a 1r

Objectiu:
Transmetre sentiments a través del propi cos.
Posar-se en el paper d’un personatge per connectar amb les seves emocions.

El teatre juga a crear històries i inventar situacions, fomenta la creativitat mentre ajuda a l’infant a desinhibir-se, perdre la vergonya i guanyar confiança. Les arts escèniques ens ofereixen tot tipus d’activitats, com ara la mímica, la improvisació, l’expressió corporal, el moviment, la projecció de la veu i el ball. El teatre és un camp inesgotable de diversió i educació, alhora que crea una experiència que s’adquireix a través del joc.

Dilluns o Dimecres 16:30h a 18h

APROXIMACIÓ ANGLÈS

Dirigit a infants de P4 a 1r

Aquest taller està orientat als més petits i té com a objectiu familiaritzar els infants amb vocabulari i expressions més bàsiques de l’anglès en un ambient de lleure.
A través de jocs, tallers i cançons els infants aprenen els nombres, els colors, parts del cos, etc., vocabulari que utilitzen en el seu dia a dia i que coneixen bé. Comencem també a treballar la pronúncia d’aquestes paraules per anar acostumant-los i agafar fluïdesa a l’hora de parlar en anglès.

Dimarts de 16:30h a 18h

SENSIBILITZACIÓ MUSICAL

Dirigit a infants de P4 a 1r

Objectiu:
Començar a formar als més petits de l'escola en música.

Sempre a través dels jocs, els nens comencen a experimentar i a sentir qualitats musicals com la pulsació, el ritme, la melodia... Dins d'aquest espai es busca realitzar un treball més d'escolta i percepció que no pas un treball més acadèmic i arbitrari de la música. Ens interessa sentir i escoltar la música.

Dijous de 16:30h a 18h

BATUCADA

Dirigit a infants de P4 a 6è

Objectiu:


La percussió és una eina molt interessant per a millorar la nostra psicomotricitat i ens serveix per a qualsevol matèria que desenvolupem tant intel·lectual com física.

Dimarts i/o Dijous de 16:30h a 18h

PSICOMOTRICITAT

Dirigit a infants de P4 i P5

El moviment coma eina de per a la construcció d’una identitat pròpia i el joc com a mitjà per a la socialització són els eixos principals de l’activitat. L’activitat proposa als infants l’ experimentació de sensacions a través del seu cos i sentits, així com percebre i compartir reptes a través dels materials, la comunitat i l’entorn.

Propostes cicle de Mitjans

Dilluns de 16:30h a 18h

CIRC

Dirigit a infants de 1r a 4rt

Objectiu:
Objectiu: Apropar els infants a les diferents tècniques i arts escèniques que conformen el món del circ: teles i trapezi, malabars, clown i acrobàcia, a banda de treballar la força, l’elasticitat, l’esforç i la constància, la concentració, el respecte cap a un mateix i cap al grup.

Dilluns de 16:30h a 18h

CUINA

Dirigit a infants de 1r a 4rt

En aquest taller els infants s’aproximaran a la cuina des de la seva vessant educativa i aprendran la importància que té prendre consciència sobre què mengem i com ho mengem: com impacta sobre el medi allò que mengem, productes de temporada, maneres de cuinar saludable, etc. Tot a través de la experimentació i la manipulació.

Dilluns de 18:15h a 19:30h

Anglès

Dirigit a infants de 3r a 6è

Objectiu:
A aquesta edat els infants ja coneixen algunes paraules i expressions en anglès, per tant l’objectiu és començar a parlar i entendre més conceptes i que aprenguin a utilitzar-los. A través de dinàmiques i tallers aprenent poc a poc a construir frases, entendre i desxifrar expressions que escolten. També s’inicien poc a poc en l’escriptura i lectura de l’idioma.

Dimecres de 16:30h a 18:15h

CORAL

Dirigit a infants de 1r a 4rt

Objectiu:
Objectiu: Aprendre tècniques vocals cantant en grup.

Dimecres de 16:30h a 18h

IL.LUSTRACIÓ

Dirigit a infants de 1r a 4rt

Objectiu: Apropar els infants a les diferents tècniques d’il.lustració, dibuix, pintura i dibuix urbà. ◦ Aquarel.la, acrílics, gouache, llapis colors, rotuladors, ceres,.. ◦ Construcció de les nostres pròpies eines: canyes de tinta, tintes de colors, tampons ◦ Dibuix del natural, dibuix narratiu, dibuix creatiu, dibuix seqüencial

Dimarts de 16:30h a 18h

Anglès

Dirigit a infants de 1r i 2n

Objectiu:
Per als petits de l’escola primària l’anglès segueix sent molt desconegut i seguim amb l’objectiu que es comencin a familiaritzar amb aquest idioma a través de jocs, tallers i cançons. Introduïm un vocabulari bàsic que coneguin en el seu idioma matern i poc a poc anem incorporant expressions per a què puguin començar a parlar-lo i expressar algunes idees. L’objectiu, com sempre, és que s’ho passin bé aprenent un idioma i no els soni tant desconegut a mesura que creixen.

Inscripció

PREGUNTES FREQÜENTS Lleure i Esports

Tens dubtes

Contacta amb nosaltres i et donarem resposta el més aviat possible.

Telèfon

607 83 78 63

Segueix-nos

Contacta'ns