EL LLEURE DE MATINS A PINETONS

Comissió de Lleure

EQUIP DE CUINA

Bon dia! Som els matiners i matineres de Pinetons!

Una colla d’infants que obrim portes i baixem cadires per preparar el servei d’acollida matinal que ofereix l’AFA. Un servei per a aquelles famílies que, per diferents motius, necessiten que els alumnes facin l’entrada abans de l’hora habitual, que necessiten que acollim els seus fills i filles d’educació infantil i primària, abans de començar l’horari de classe de matí.

 

Benvinguts/des a l’espai d’acollida! Passeu, passeu...

Les primeres hores del dia son fonamentals per encarar la jornada i en aquest espai tothom hi té cabuda.
Alguns voldríem dormir 14 hores com els coales, d’altres no necessitem despertador com les girafes. Però, així com les llúdrigues dormen agafades de la mà per no separar-se, nosaltres ens acompanyem les unes a les altres.

Entenem aquest moment com un espai educatiu per començar la jornada escolar d’una manera relaxada i plaent.
Fem èmfasi en la convivència, les relacions i les habilitats socials mitjançant l’educació emocional, l’educació sensorial i els jocs cooperatius.
I ho fem a través d’activitats i jocs diversos, essencials per al desenvolupament integral dels infants, i que donen resposta a les seves necessitats: jocs de taula, material de dibuix, contes, construccions, trencaclosques… A vegades també programem activitats dirigides com tallers i dinàmiques i quan comença el bon temps sortim a gaudir de la pista del pati!

Amb tot això, ha passat ja un trimestre i hem dissenyat el nostre calendari d’advent per encetar el mes de desembre. Darrera cada dia hi ha desig, un missatge, un repte...allò que cadascú ha volgut transmetre.

En definitiva un altre any que empenyem!!

 

Feliç 2023

TENS DUBTES

Contacta amb nosaltres i et donarem resposta el més aviat possible.

Contacta amb Lleure de Matins

Telèfon

607 83 78 63

Segueix-nos