[instagram-feed]

Comissió Comunicació

FemCoses

Espai web propi

Què fem?

La comissió Fem coses engloba moltes línies de treball a les que anomenarem subcomissions. És una comissió participativa, transparent i oberta a tota la comunitat educativa. És per aquest motiu que les activitats previstes i objectius poden anar variant segons les famílies que vagin col·laborant. És poden obrir subcomissions o projectes nous i tancar-se d’altres. És ben clar que algunes d’elles necessitaran de gent amb empenta que les tiri endavant i amb continuïtat en el temps

Com ho fem

Organitzem i coordinem les festes de la escola. 

Les festes son una bona ocasió per a reforçar la cohesió de la comunitat educativa, obrir l’escola a les famílies i crear un bon clima afavorint la creació de xarxa i de participació mitjançant activitats de caire lúdic i cultural.

Organitzem, durant tot el curs escolar, un seguit d’activitats solidàries amb beneficis que es destinen a diferents Organitzacions No Governamentals

Millorem i enfortim les competències parentals i personals dels pares i mares, partint de les seves habilitats, de com millorar-les, de les seves necessitats i d’aprofundir en les eines que poden afavorir les seves funcions educatives.

Creem espais, elements i materials que aportin als infants moments d’oci, creativitat, diversió, descans i, al cap i a la fi, aprenentatges. Entenem els espais exteriors, els moments de pati com a moments igual d’importants per als seus aprenentatges,la seva socialització i el seu desenvolupament personal.

Coordinaem totes les accions relacionades amb Ripollet. Impulsem la recuperació de l’espai públic com a espai de relació i convivència. Obrir la nostra escola i crear xarxa amb la resta d’entitats educatives, juvenils i culturals del poble.

Contacte