Feu-vos socis

Per què fer-te soci?

L’Èxit del projecte de l’AFA Pinetons és el sentiment de comunitat i una de les maneres de col·laborar és fent una aportació econòmica anual de 30€ per família.

Recordeu que amb les vostres aportacions econòmiques, ajudeu a desenvolupar un projecte que reverteix en les vostres filles i fills. A més, també us permetrà gaudir de condicions avantatjoses en els serveis d’acollida, lleure i casal d’estiu.

Com fer l'alta

Amb la voluntat de facilitar-ne la inscripció, us adjuntem un formulari en línia a través del qual es recolliran les dades necessàries per fer-vos sòcies i socis.

Preguntes freqüents

P: He estat sòcia durant l’escolarització dels meus fills però ara ja no van a l’escola. Vaig rebre un correu on m’indicàveu que tenia domiciliats els pagaments de les quotes però vull donar de baixa la domiciliació. Què haig de fer?

R: Si us plau, escriu un correu a ampaelspinetons@gmail.com notificant-nos la situació i procedirem a corregir. Disculpa les molèsties.

P: Els 30€ són per cada fill/a que tinc escolaritzat?

R: No, són per unitat familiar.

P: No trobo el formulari per donar-me d’alta. On el puc trobar?

R: Ets a la pàgina correcta! Només has de clicar a la icona “Feu-vos soci” i respondre les preguntes del formulari.

P: I què guanyo jo donant-me d’alta com soci/a?

R: Pregunta’t primer què guanyen els teus fills o filles. Les aportacions que fem les famílies a l’AFA es reinverteixen de nou en el projecte: activitats educatives i pedagògiques, organització de festes, formació de monitors, millores en els serveis…i sí, també hi ha unes avantatges econòmiques, ja que ser soci de l’AFA et permet obtenir descomptes en el preu de l’acollida matinal, les extraescolars de lleure i esports i et dóna preferència a l’hora de reservar plaça pel Casal d’Estiu.

Davant de qualsevol dubte o suggeriment, si us plau, adreceu-vos al correu afaelspinetons@gmail.com. Us respondrem de seguida que ens sigui possible.