Convocatòria Eleccions Junta AFA

És important que feu sentir la vostra veu: participant de les diferents comissions del AFA, participant de les seves decicions o activitats, presentant la vostra candidatura o simplement exercint el vostre dret a vot.
Com més gran sigui la participació, més reflectirà la diversitat i les diferents sensibilitats de les famílies.

Per què es fan les ELECCIONS A LA JUNTA DEL AFA

Els Estatuts de l’Associació de Famílies de l’Institut Escola els Pinetons estableixen un termini de 2 anys per realitzar el procés electoral de renovació i/o reelecció dels membres de la Junta Directiva de l’Associació.

Aquests dos anys es van complir el maig de l’any passat, però donades les circumstàncies generades per la pandèmia, l’actual Junta va decidir posposar la celebració de les eleccions un any més i continuar en funcions. Ara que els protocols anti-Covid s’han relaxat i se’ns permet celebrar esdeveniments, la cita és inajornable.  Per aquesta raó, us comuniquem que les eleccions a la Junta de l’AFA es celebraran el proper DIVENDRES 27 DE MAIG DE 2022.

Com puc votar

Les llistes candidates es publicaran pels canals habituals -web de l’AFA, plafons de l’escola i correu electrònic- a partir del dilluns 23 de maig.

Només un membre per cada família que és sòcia de l’AFA. Per poder votar cal estar al corrent del pagament de la quota de socis, així com de qualsevol de les activitats que gestiona l’AFA.
 • 27 de maig a les 9h

  porxo exterior entrada del centre

 • 27 de maig a les 16:30h

  porxo exterior entrada del centre

Com PRESENTAR LA CANDIDATURA

Qui pot presentar-se?

Poden presentar-se aquells membres socis de l’AFA que estiguin donats d’alta en el moment de la convocatòria de les eleccions i que estiguin al corrent de pagament de les quotes i de les activitats gestionades per l’Associació. 

Com són les candidatures?

Són candidatures tancades, formades per socis que decideixen presentar-se com a grup. Aquesta candidatura ha d’estar formada per quatre persones i s’haurà d’especificar quin càrrec n’assumirà cadascuna (Presidència, Vicepresidència, Tresoreria i Secretaria). 
 
 • Abans del dia 19 de maig

  No s'acceptaran propostes passada la data.

 • Enviar email a ampaelspinetons@gmail.com

 • Retornar en sobre tancat formulari que facilita AFA juntament amb fotografia dels membres i programa amb objectius a assolir durant el mandat